2004

Start van Bunnik Creations

Bunnik Creations is ontstaan uit het initiatief van Dennis Bunnik om vanuit Azie zelfstandig inkopen te gaan doen van droge materialen voor het bedrijf van zijn familie, Bunnik Plants

2007

Opening Green Event Centre

Samen met de Boskoopse bedrijven Van Lint B.V. en Gebr. Van der Salm B.V. opent Bunnik Plants het Green Event Centre, waar ook Bunnik Creations steeds meer van haar producten kan tonen.

2014

Steeds meer focus op toegevoegde waarde

Het bedrijf specialiseert zich steeds meer in toegevoegde waarde, zoals keramiek, glas, zink en andere decoratiematerialen

2017

Heropening en nieuw kantoor in Bleiswijk

Na een complete metamorfose wordt in augustus het Green Event Centre 2.0 geopend waarin de producten van Bunnik Creations een prominente plaats innemen. Letterlijk boven de producten die in het Green Even Centre worden getoond, wordt tegelijkertijd ook een nieuw kantoor in gebruik genomen.

2018

Start van eigen productielocatie in China

In Qingdao, China komen de 1e potten van de lopende band, waardoor Bunnik Creations beschikt over een moderne productielocatie waar een groot aantal keramische potten, voorzien van een veelheid aan kleuren, de weg naar de huiskamers overal ter wereld zal gaan vinden.

2019

Start van Bunnik Logistics

Daar waar het bedrijf al een groot aantal jaren de beschikking heeft over eigen trucks, worden begin 2019 alle logistieke diensten gebundeld onder de vlag van Bunnik Logistics.

2019

Opening van een kantoor in Shanghai, China

In de zomer van dit jaar wordt een 2e kantoorlocatie geopend in Shanghai, China.

Meer weten

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Weet u al wie u zoekt? Op de pagina 'Ons team' vindt u verschillende collega's met hun directe contactgegevens.

Ons team