Duurzaamheid

Als leverancier leveren wij ethisch verantwoordelijke producten en hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn trots op de samenwerking met de onderstaande organisaties.

Bunnik Plants 55199

FSC

De organisatie is opgericht om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen, met name in tropische gebieden. De zogenaamde FSC-standaard (ook wel de principes en criteria genoemd) voor verantwoord bosbeheer brengt sociale, milieu- en economische belangen in balans. Bosbeheer conform deze standaard, met hieraan gekoppeld mogelijke hout- en papierproductie, beschermt bossen voor huidige en toekomstige generaties. Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten.

BSCI

Het Business Social Compliance Initiative (BSCI) is een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen. BSCI biedt een gemeenschappelijke gedragscode en een stappenplan aan bedrijven dat op alle sectoren en productielanden van toepassing is.

Sedex

De Supplier Ethical Data Exchange (SEDEX) is een internationale non-profit ledenorganisatie die het makkelijker maakt om zó zaken te doen dat iedereen er beter van wordt. Zij hebben een internetsysteem ontworpen om organisaties te helpen gegevens te beheren over arbeidspraktijken in hun leveringsketen.

Wecycle

Wecycle is een Nederlandse non-profitorganisatie die de inzameling en recycling organiseert van elektronisch afval (zogenaamde 'e-waste'). De stichting werkt in opdracht van elektronicaproducenten en -importeurs die de wettelijke verantwoordelijkheid hebben (volgens de Europese WEEE-richtlijn) om afgedankte elektronische apparaten en energiezuinige verlichting verantwoord te laten inzamelen en recyclen.

Van concept t/m creatie

Wij denken graag met u mee vanaf het eerste concept tot het eindproduct. Een sterk concept komt voort uit een geweldig idee, maar onze service omvat ook de best passende kwaliteit, de meest efficiënte manier van laden, de gewenste levertijd en gunstige prijzen.

Ons team