Bunnik Creations

Bunnik Creations is uw partner in toegevoegde waarde, verpakkingen en logistieke dragers. Vanuit Bleiswijk en Shanghai doen wij dagelijks zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld. Daarnaast inspireren wij jou graag met wereldwijd toonaangevende producten. Werp een blik op de verschillende stijlen die nu trending zijn of die er nog aankomen. 

Afbeelding 68645

Trends


Hybrid Folklore

A new twist on the handmade folklore feeling by reusing products and materials

Afbeelding 68647

Rainforest Green

Imagine yourself in nature with this rich green trend with gold accents

Afbeelding 68649

Industrial Chic

Pastel colors with an industrial touch to get that luxurious loft feeling

Perfect eindproduct

Wij luisteren, ontwerpen, adviseren en verzorgen. Een perfect eindproduct begint met een goed idee, maar ook de best passende kwaliteit, meest efficiënte belading, gewenste levertijd en een gunstige prijs zijn van onmiskenbaar belang. Wij denken écht met u mee van eerste concept tot onderscheidend eindproduct.

Bekijk ons assortiment
Bunnik Plants 68653

Ons bedrijf

Afbeelding 68659

Ondernemen

Bij Bunnik Creations zijn we dol op ondernemen: we houden van aanpakken en handen uit de mouwen.
Bij ons is letterlijk alles mogelijk op het gebied van decoratie; we hebben ruime voorraden, maar geen vast assortiment.

Oorsprong
Afbeelding 68665

Top collega's

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Kom meedenken, kom beslissen, kom innoveren. Kom met ons de wereld een beetje mooier maken.

Ons team
Afbeelding 68662

Internationaal

Door ons uitgebreide, internationale leveranciersnetwerk zijn wij altijd in staat producten te leveren tegen een gunstige prijs en met de beste service. Op deze manier voorzien we klanten over de hele wereld. 

Onze locaties

Duurzaamheid vinden wij belangrijk

Bij Bunnik Creations proberen we rekening te houden met duurzaamheid. Daarom hebben voor elke verpakkingsvorm ook een duurzame oplossing beschikbaar.

Trendsetters

Momenteel staat onze showroom vol met trends die we in het voorjaar van 2022 om ons heen zullen zien, zoals Royal Blue en Industrial Chique.

Custom Made

Wij denken graag met u mee en komen samen graag tot een geweldig op maat gemaakt eindproduct!

Nieuws

Lees verder

Van concept naar creatie

Wij denken graag met u mee vanaf het eerste concept tot het eindproduct. Een sterk concept komt voort uit een geweldig idee, maar onze service omvat ook de best passende kwaliteit, de meest efficiënte manier van laden, de gewenste levertijd en gunstige prijzen.  

Ons team