Bunnik Creations

Bunnik Creations is uw partner in toegevoegde waarde, verpakkingen en logistieke dragers. Vanuit Bleiswijk en Shanghai doen wij dagelijks zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld. Daarnaast inspireren wij jou graag met wereldwijd toonaangevende producten. Werp een blik op de verschillende stijlen die nu trending zijn of die er nog aankomen. 

Afbeelding 42178

Trends

Caramel Love
A rough, natural look with a warm base.

Afbeelding 42180

Folk Tales
Colorful and beautiful patterns


Afbeelding 42182

Green Print
Inspired by animals and plants.

Perfect eindproduct

Wij luisteren, ontwerpen, adviseren en verzorgen. Een perfect eindproduct begint met een goed idee, maar ook de best passende kwaliteit, meest efficiënte belading, gewenste levertijd en een gunstige prijs zijn van onmiskenbaar belang. Wij denken écht met u mee van eerste concept tot onderscheidend eindproduct.

Bekijk ons assortiment
Bunnik Plants 42186

Ons bedrijf

Afbeelding 42192

Ondernemen

Bij Bunnik Creations zijn we dol op ondernemen: we houden van aanpakken en handen uit de mouwen.
Bij ons is letterlijk alles mogelijk op het gebied van decoratie; we hebben ruime voorraden, maar geen vast assortiment.

Oorsprong
Afbeelding 42198

Top collega's

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Kom meedenken, kom beslissen, kom innoveren. Kom met ons de wereld een beetje mooier maken.

Ons team
Afbeelding 42195

Internationaal

Door ons uitgebreide, internationale leveranciersnetwerk zijn wij altijd in staat producten te leveren tegen een gunstige prijs en met de beste service. Op deze manier voorzien we klanten over de hele wereld. 

Onze locaties

Er is meer!

​Naast het feit dat wij onze eigen fabriek hebben met poedercoating potten in veel verschillende vormen en kleuren, hebben we meer te bieden!

Nieuw: Bunnik Supplies

​Bunnik Creations heeft er sinds kort een nieuwe tak bij: Bunnik Supplies. Via deze tak bieden we verscheidene producten aan die bijdragen aan een veiliger en hygiënischer leven.

Primeur: virtuele beurs

​Onze eerste virtuele beurs is een feit. Tijdens het Cultivate Event tussen 13 en 16 juli zullen wij niet in Ohio aanwezig zijn, maar online.

Nieuws

Lees verder

Van concept naar creatie

Wij denken graag met u mee vanaf het eerste concept tot het eindproduct. Een sterk concept komt voort uit een geweldig idee, maar onze service omvat ook de best passende kwaliteit, de meest efficiënte manier van laden, de gewenste levertijd en gunstige prijzen.  

Ons team