Bunnik Creations

Bunnik Creations is uw partner in toegevoegde waarde, verpakkingen en logistieke dragers. Vanuit Bleiswijk en Shanghai doen wij dagelijks zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld. Daarnaast inspireren wij jou graag met wereldwijd toonaangevende producten. Werp een blik op de verschillende stijlen die nu trending zijn of die er nog aankomen. 

Trends

Afbeelding 93026

Comfy Cocooning

Escape from the real world and recharge in a soft cocoon

Afbeelding 93028

Dark Charcoal

A rebirth of the joyful and courageous era of art deco style

Afbeelding 93030

Toasted Terra

Modern and retro with a bohemian touch

Perfect eindproduct

Wij luisteren, ontwerpen, adviseren en verzorgen. Een perfect eindproduct begint met een goed idee, maar ook de best passende kwaliteit, meest efficiënte belading, gewenste levertijd en een gunstige prijs zijn van onmiskenbaar belang. Wij denken écht met u mee van eerste concept tot onderscheidend eindproduct.

Bekijk ons assortiment
Bunnik Plants 93034

Ons bedrijf

Afbeelding 93040

Ondernemen

Bij Bunnik Creations zijn we dol op ondernemen: we houden van aanpakken en handen uit de mouwen.
Bij ons is letterlijk alles mogelijk op het gebied van decoratie; we hebben ruime voorraden, maar geen vast assortiment.

Oorsprong
Afbeelding 93046

Top collega's

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Kom meedenken, kom beslissen, kom innoveren. Kom met ons de wereld een beetje mooier maken.

Ons team
Afbeelding 93043

Internationaal

Door ons uitgebreide, internationale leveranciersnetwerk zijn wij altijd in staat producten te leveren tegen een gunstige prijs en met de beste service. Op deze manier voorzien we klanten over de hele wereld. 

Onze locaties

Krijg meer gevoel bij de trends!

​Op dit moment staat ons Green Event Centre weer vol met de laatste trends en nieuwste producten.

Ombouwing Green Event Centre

​Het is alweer bijna zover en dan zullen we ons Green Event Centre weer ombouwen! Wil jij de trends van voorjaar en zomer 2022 nog bekijken? Maak dan nog snel een afspraak!

​Het is vandaag hartjesdag!

Je kunt een plant geven aan de mensen waarvan je houdt, maar waarom zou je daar geen liefdevolle sierpot aan toevoegen?

Nieuws

Lees verder

Van concept naar creatie

Wij denken graag met u mee vanaf het eerste concept tot het eindproduct. Een sterk concept komt voort uit een geweldig idee, maar onze service omvat ook de best passende kwaliteit, de meest efficiënte manier van laden, de gewenste levertijd en gunstige prijzen.  

Ons team