Bunnik Creations Green Event

Bezoek onze creatieve ruimte en bekijk het uitgebreide assortiment van toegevoegde waarde. Hier staat de nieuwste collectie van Bunnik Creations producten in meer dan 10 inspirerende interieurstijlen. Daarnaast is een grote selectie van planten te vinden om zo een ideale mix samen te stellen. 

Maak direct een afspraak om langs te komen en laat je inspireren!

Contact

Ons Green Event Centre

Een ruimte om jou te inspireren. Start je met een kop koffie of ga je eerst even van de glijbaan?  

Begin met een rondleiding langs de verschillende thema's. De inspiratie komt uit verschillende hoeken en is wereldwijd toonaangevend. Van Duits, Engels tot aan Azië. Werp een blik op de verschillende stijlen die nu trending zijn of die er nog aankomen. 

Hier worden daarnaast de mooiste productfoto's gemaakt en unieke totaalconcepten samengesteld. Wist je dat jij in ons Green Event Centre zelf potjes en plantjes kunt combineren? Stel zelf jouw favoriete mix samen om tot een prachtig eindresultaat te komen!

Bunnik Plants 41162

Trend Magazine

In dit magazine zijn de verschillende thema's te vinden. Blader op het gemak door alle thema's heen en laat je inspireren. Heb jij de laatste editie al gelezen?

Trend Magazine
Bunnik Plants 41154

Van concept t/m creatie

Wij denken graag met u mee vanaf het eerste concept tot het eindproduct. Een sterk concept komt voort uit een geweldig idee, maar onze service omvat ook; de best passende kwaliteit, de meest efficiënte manier van laden, de gewenste levertijd en gunstige prijzen.

Contact