Bunnik Creations

Bunnik Creations is uw partner in toegevoegde waarde, verpakkingen en logistieke dragers. Vanuit Bleiswijk en Shanghai doen wij dagelijks zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld. Daarnaast inspireren wij jou graag met wereldwijd toonaangevende producten. Werp een blik op de verschillende stijlen die nu trending zijn of die er nog aankomen. 

Trends

Afbeelding 81594

Sweet Pastel Geometry

Establish a peaceful sanctuary with tranquil and cheerful colors

Afbeelding 81596

Aboriginal Art

Back to basic with nature and warmth around us

Afbeelding 81598

Calm Kanso

Provide inner peace and balance with positive energy

Perfect eindproduct

Wij luisteren, ontwerpen, adviseren en verzorgen. Een perfect eindproduct begint met een goed idee, maar ook de best passende kwaliteit, meest efficiënte belading, gewenste levertijd en een gunstige prijs zijn van onmiskenbaar belang. Wij denken écht met u mee van eerste concept tot onderscheidend eindproduct.

Bekijk ons assortiment
Bunnik Plants 81602

Ons bedrijf

Afbeelding 81608

Ondernemen

Bij Bunnik Creations zijn we dol op ondernemen: we houden van aanpakken en handen uit de mouwen.
Bij ons is letterlijk alles mogelijk op het gebied van decoratie; we hebben ruime voorraden, maar geen vast assortiment.

Oorsprong
Afbeelding 81614

Top collega's

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Kom meedenken, kom beslissen, kom innoveren. Kom met ons de wereld een beetje mooier maken.

Ons team
Afbeelding 81611

Internationaal

Door ons uitgebreide, internationale leveranciersnetwerk zijn wij altijd in staat producten te leveren tegen een gunstige prijs en met de beste service. Op deze manier voorzien we klanten over de hele wereld. 

Onze locaties

Nieuw trendmagazine met bijpassend lookbook!

​Heb jij ze al binnen, onze nieuwe trend catalogus met bijpassend lookbook? In de catalogus vind je weer zeven nieuwe trends.

Poedercoating fabriek wordt uitgebreid

Binnenkort kunnen we 20.000 potten per dag extra produceren!

Nieuw: Gedroogde bloemen!

Bij Bunnik Creations zijn we gespecialiseerd in toegevoegde waarde en zijn we altijd op zoek naar de laatste trends.

Nieuws

Lees verder

Van concept naar creatie

Wij denken graag met u mee vanaf het eerste concept tot het eindproduct. Een sterk concept komt voort uit een geweldig idee, maar onze service omvat ook de best passende kwaliteit, de meest efficiënte manier van laden, de gewenste levertijd en gunstige prijzen.  

Ons team